Λιβερπουλ Μπραιτον - Liberpoyl Mpraiton 0 1 Gkol 3 2 2021 : Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο.

Λιβερπουλ Μπραιτον - Liberpoyl Mpraiton 0 1 Gkol 3 2 2021 : Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο.. Ο μοπέ αστόχησε από τα έντεκα. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Η λίβερπουλ έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου, πληρώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απώλειες που έχει μέσα στο «ανφιλντ». Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα. Η μπράιτον δεν κατάφερε να ανακόψει την εντυπωσιακή πορεία.

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Η μπράιτον βρίσκεται επίσης σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, παραμένει αήττητη τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. *η λίβερπουλ εξασφαλίζει την τετράδα και την έξοδο στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η μπράιτον είναι.

Liberpoyl Mpraiton Apopse Sth Novileague Bres Skor Skorer Podosfairo Gazzetta Gr
Liberpoyl Mpraiton Apopse Sth Novileague Bres Skor Skorer Podosfairo Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Σε τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα του γιούργκεν κλοπ. Λεωφορείο από λίβερπουλ προς μπράιτον: Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Το ακυρωθέν γκολ του σαλάχ. Οι «reds» προηγήθηκαν στο σκορ με τον «καυτό» ζότα. Ο μοπέ αστόχησε από τα έντεκα.

Λεωφορείο από λίβερπουλ προς μπράιτον:

Ο μοπέ αστόχησε από τα έντεκα. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης στην ενότητα κανάλια. Κοιτά αποσβολωμένος , φοβούμενος ακόμα λίβερπουλ: Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Η λίβερπουλ έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου, πληρώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απώλειες που έχει μέσα στο «ανφιλντ». Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Το ακυρωθέν γκολ του σαλάχ. Η μπράιτον μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει τη λίβερπουλ με αντεπιθέσεις. Η μπράιτον δεν κατάφερε να ανακόψει την εντυπωσιακή πορεία. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα. Σε τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα του γιούργκεν κλοπ. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Οι «reds» προηγήθηκαν στο σκορ με τον «καυτό» ζότα.

*η λίβερπουλ εξασφαλίζει την τετράδα και την έξοδο στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η μπράιτον είναι. Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Κοιτά αποσβολωμένος , φοβούμενος ακόμα λίβερπουλ: Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

3efyge Me 7 Sthn Koryfh H Liberpoyl 1 0 Sto Mpraiton Sports Ert Gr
3efyge Me 7 Sthn Koryfh H Liberpoyl 1 0 Sto Mpraiton Sports Ert Gr from sports.ert.gr
Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. *η λίβερπουλ εξασφαλίζει την τετράδα και την έξοδο στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η μπράιτον είναι. Η μπράιτον βρίσκεται επίσης σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, παραμένει αήττητη τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Η λίβερπουλ έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου, πληρώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απώλειες που έχει μέσα στο «ανφιλντ». Ο μοπέ αστόχησε από τα έντεκα. Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο.

Οι «reds» προηγήθηκαν στο σκορ με τον «καυτό» ζότα.

Η μπράιτον μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει τη λίβερπουλ με αντεπιθέσεις. Στο 10ο λεπτό, μάλιστα, έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Οι «reds» προηγήθηκαν στο σκορ με τον «καυτό» ζότα. Ο μοπέ αστόχησε από τα έντεκα. Η μπράιτον βρίσκεται επίσης σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, παραμένει αήττητη τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης στην ενότητα κανάλια. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως μπραιτον: Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Λεωφορείο από λίβερπουλ προς μπράιτον: Το ακυρωθέν γκολ του σαλάχ. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα.

Με φόρα η λίβερπουλ από τις δύο σερί νίκες, δύσκολα θα προβάλει σθεναρή αντίσταση η μπράιτον. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Η μπράιτον μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει τη λίβερπουλ με αντεπιθέσεις. Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Η μπράιτον βρίσκεται επίσης σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, παραμένει αήττητη τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Premier League On Twitter Full Time Brighton 0 1 Liverpool The League Leaders Get Back To Winning Ways Thanks To Salah S Spot Kick Finish Bhaliv Https T Co Ozd9xai51t
Premier League On Twitter Full Time Brighton 0 1 Liverpool The League Leaders Get Back To Winning Ways Thanks To Salah S Spot Kick Finish Bhaliv Https T Co Ozd9xai51t from pbs.twimg.com
Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Κοιτά αποσβολωμένος , φοβούμενος ακόμα λίβερπουλ: Το ακυρωθέν γκολ του σαλάχ. Σε τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα του γιούργκεν κλοπ. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Η μπράιτον βρίσκεται επίσης σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, παραμένει αήττητη τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Η μπράιτον μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει τη λίβερπουλ με αντεπιθέσεις.

Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ.

Το ακυρωθέν γκολ του σαλάχ. *η λίβερπουλ εξασφαλίζει την τετράδα και την έξοδο στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η μπράιτον είναι. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης στην ενότητα κανάλια. Η λίβερπουλ ανέκαμψε, αν και δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη γουέστ χαμ. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πασκάλ γκρός στο 90'+3, η μπράιτον ισοφάρισε την λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει από έναν βαθμό. Ο μοπέ αστόχησε από τα έντεκα. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα του γιούργκεν κλοπ, καθώς προέρχεται από δύο πολύ δυνατά αποτελέσματα στο λονδίνο. Με φόρα η λίβερπουλ από τις δύο σερί νίκες, δύσκολα θα προβάλει σθεναρή αντίσταση η μπράιτον. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως μπραιτον: Σε τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα του γιούργκεν κλοπ. Στο 10ο λεπτό, μάλιστα, έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Η λίβερπουλ έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου, πληρώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απώλειες που έχει μέσα στο «ανφιλντ».

Η μπράιτον δεν κατάφερε να ανακόψει την εντυπωσιακή πορεία λιβερπουλ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook